INSIROL'ün Diğer Siyah Sarımsak Ekstrelerinden Farkı Nedir?
Ürün Dr. Erdem Tezcan tarafından bilimsel metodolojiler ile geliştirilmiştir. Diğer bitkisel ekstreler gibi, siyah sarımsak ekstresinin de elde ediliş yöntemleri ve işleme koşulları ürünün özelliklerini büyük oranda etkilemektedir. Örneğin, siyah sarımsağın hangi oranda su ile, kaç derecede ne kadar süre ve hangi ilaveler (asit, baz, vs) ekstre edildiği, elde edilen sıvı ekstrenin hangi işlemlerden geçerek saflaştırıldığı ve yoğunlaştırıldığı ürünün aktivitesinde çok önemlidir. Ürünün tüm bu ekstraksiyon parametreleri Dr. Erdem Tezcan tarafından Tübitak Marmara Teknokent Türkiye Gıda İnovasyon Platformu'nda tek tek denenmiş, yapılan yüzlerce deney ve sonuçları içerisinden en etkili olan yöntem bulunmuş ve ürüne uygulanmıştır.
Ürün ile ilgili İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde yapılan analiz raporlarına ürünün kendi web sitesinden (www.insirol.com) ulaşabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.